About us...

Als franse bulldog eigenaars weten wij hoe veel plezier je kan hebben aan het uitzoeken van accessoires voor je hond. Iedere hondeneigenaar wil natuurlijk het beste (en mooiste!) voor zijn dier. Daarom zijn wij Zoomies begonnen. Wij zijn bezig eigentijdse hondenriemen, tuigjes, halsbanden en poepzakhouders te ontwerpen. Hierbij combineren wij een fris design met hoge kwaliteit, comfort en niet te vergeten: veiligheid. Zo kun je stijlvol met je hond de stad door. Jij en je hond moeten allebei, iedere dag opnieuw, kunnen stralen! Dat is onze missie. 

IMG_0508.jpeg
groen%2520zonder%2520achtergrond_edited_

Story behind the logo

Boven onze brandnaam vind je de oren van een franse bulldog. Dit is een ode aan onze eigen franse bulldog, Lynn. Vanaf de eerste dag dat we haar ontmoette is ze het middelpunt van onze aandacht geweest. Daarom vinden wij dat ze deze eer verdient.
Onze brandnaam is zoomies. Een zoomie wordt ook wel 'dolle 5 minuten' genoemd. Een energieuitbarsting, die ó zo geweldig is om aan te zien.
Als hondeneigenaars weten wij hoe veel plezier je kan hebben aan het uitzoeken van accessoires voor je hond. We gaan ervoor om jou dit plezier ook te geven.

Algemeen

Onze webshop is 24/7 beschikbaar. Ons warehouse en kantoor is gevestigd in Den Bosch.

kvk-nummer : 77709047